0413 - 413 215

Werving en selectie

Voor werving en selectie op hoog niveau bent u welkom bij A&F Recruitment. Wij hebben een jarenlange ervaring in het vinden van de juiste kandidaten voor de meest uiteenlopende bedrijven.

Wij kijken verder naar wat op papier staat. De recruiters van A&F Recruitment kijken naar mensen, naar karakters, persoonlijkheden. Hierdoor zijn wij in staat om de beste matches te maken tussen bedrijven en kandidaten. Wanneer u zoekt naar een gespecialiseerde onderneming in werving en selectie, dan staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op!

Optimale aandacht voor werving en selectie

Werving en selectie, een vak apart! Het is niet zomaar een klus om werkgever en werknemer samen te brengen. Het is een kunst om de meest effectieve matches te maken. A&F Recruitment gaat op creatieve wijze aan de slag om de beste kandidaten te vinden voor de openstaande vacatures van opdrachtgevers.

Wij vinden het belangrijk dat werkgevers en kandidaten precies weten wat zij mogen verwachten. Daarom zorgen wij voor korte communicatielijnen en een optimale helderheid in het proces. Zo maken wij werving en selectie voor iedereen duidelijk en prettig. Uiteindelijk wordt er geen succes bereikt zonder transparantie en het is juist het succes waar wij ons voor inzetten. Hierbij denken wij aan zowel het succes van werkgevers als het succes van kandidaten.

Talent koppelen in Agri, Food FMCG

Wanneer u zoekt naar een ervaren kandidaat voor uw onderneming, dan kunnen wij zorgen voor werving en selectie op professioneel niveau. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden en u de nodige ondersteuning bieden. Advisering behoort dan ook tot onze expertise. Uiteraard staan wij niet alleen voor de werkgevers klaar, maar ook voor de kandidaten. A&F Recruitment begeleidt kandidaten optimaal tijdens het sollicitatieproces, waardoor wij de kans op succes effectief vergroten voor iedere kandidaat.

Onze opdrachtgevers en professionals zitten door het hele land. Zo kunnen wij u helpen met recruitment in Nijmegen, werving en selectie in Eindhoven, werving in Tilburg, recruitment Venlo, werving en selectie in Breda, werving in Tilburg en natuurlijk werken we in Den Bosch.

Uw partner in werving en selectie

A&F Recruitment is uw ervaren partner in werving en selectie, waarvan u altijd het beste mag verwachten. Wij bieden onder meer FMCG, food, retail en agri-breed recruitment. Heeft u openstaande vacatures en wilt u een werving en selectie specialist inschakelen om de beste kandidaat voor u te vinden? Neem dan contact op met A&F Recruitment. Wij gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag.