0413 - 413 215

Over ons

A&F recruitment is een gespecialiseerd werving en selectie bureau in agri, food en FMCG. Wij gaan voor u aan de slag in ons netwerk en daarbuiten om het juiste talent te vinden voor uw openstaande vacature. Wij zijn actief in onderstaande marktgebieden:

Wij doen werving en selectie voor bedrijven en organisatie in heel Nederland. Wij werken anders dan traditionele recruitment bureau’s. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Specialist in recruitment

Binnen onze marktgebieden staan wij voor heldere en open communicatie, daarom selecteren wij niet alleen kandidaten maar begeleiden ze ook intensief tijdens de sollicitatieprocedure, vinger aan de pols en bereikbaar waar nodig. Dit noemen wij de kandidaat reis. Wij vinden het belangrijk dat kandidaten ons snel en gemakkelijk kunnen bereiken, vragen? Whatsappen is zo gebeurd. Daarnaast zijn wij enorm nieuwsgierig naar wat onze klanten en kandidaten beweegt en hoe ze naar de toekomst kijken, wij brengen dit samen om de juiste match te maken.

Vanuit ons kantoor in Veghel bedienen wij onze opdrachtgevers en kandidaten.

Wil je meer weten over de kandidaat reis of onze manier van werken? Wij staan je graag te woord! Contact met ons opnemen.