0413 - 413 215

Food Recruitment

Food recruitment is veelzijdig en vraagt om kennis van de markt en werkwijzes. De foodbranche kent immers eindeloos veel soorten professionals. Denk aan specialisten in de handel en binnen de inkoop en verkoop, maar ook aan productiegerichte experts en meertalige professionals voor de internationale foodbranche. Daarnaast zijn er ook tal van toonaangevende foodbedrijven die zoeken naar vers talent.

A&F Recruitment is uw partner in food recruitment door heel Nederland. Wij zien het niet als onze taak om talenten en opdrachtgevers aan elkaar te koppelen, maar wij zien het als een missie die wij graag met succes volbrengen. Heb je een vacature? Wij gaan deze graag voor je vervullen! Neem contact met ons op om kennis te maken!

Food professionals vinden in netwerk

A&F Recruitment zorgt voor professioneel, vakkundig en doelgericht food recruitment voor échte talenten. A&F Recruitment zet zich in om kandidaten te matchen aan de juiste werkgever, zodat zij aan de slag kunnen met een uitdaging die écht voldoening geeft.

Talent in food recruitment

Food recruitment kan precies dát zijn wat een foodbedrijf nodig heeft om de juiste talenten binnen te halen. Heb je salestalenten, leidinggevenden en managers of productleiders nodig? A&F Recruitment laat de radars draaien om voor jou de juiste talenten te vinden. Daarnaast kunnen wij je begeleiden en adviseren over het aanhouden van vers talent dat uw deuren binnenloopt voor een samenwerking. Het gaat immers niet alleen om ‘hebben’, maar in deze tijd gaat het vooral ook om ‘houden’. Zo geven wij het stokje op de juiste wijze aan jouw organisatie over.

Food recruitment op maat

Food recruitment is zeker geen appeltje-eitje, maar wij hebben alle expertise in huis om de meest vruchtbare combinaties te maken tussen talenten en opdrachtgevers. Ben je al tijden op zoek naar nieuw talent voor je bestaande team of wil je een nieuw product gaan introduceren?

A&F Recruitment vindt de juiste connecties door middel van food recruitment op hoog niveau. Wij nodigen je uit om eens nader kennis met ons te maken. Neem contact met ons op!