0413 - 413 215

FMCG Recruitment

fmcg-recruitment-bureauDe wereld van FMCG recruitment vraagt om zorg, aandacht en passie. FMCG, Fast Moving Consumer Goods, is dan ook een veelzijdige branche waarbij kennis van de verschillende schakels in de keten onmisbaar is. Er zijn eindeloos veel consumentengoederen die veel verkocht worden, zoals verzorgingsproducten, dranken, non-food artikelen, zoetwaren en voedingsmiddelen. Daar moet het juiste talent bij passen.

Het ene FMCG talent is dan ook het andere niet. De ene kandidaat wil graag met levensmiddelen aan de slag, terwijl de ander een passie voor personal care of non-food heeft. A&F Recruitment is er om talenten met passie te vinden en te matchen aan de juiste opdrachtgevers. Wij vinden dé juiste FMCG professional voor jouw organisatie.

Maatwerk in FMCG recruitment

In de wereld van FMCG recruitment is werkelijk niets standaard. De branche is zo veelzijdig dat er tientallen – misschien wel honderden – verschillende wegen te bewandelen zijn. Als talent wilt u de weg bewandelen die perfect aansluit op uw passie. Als opdrachtgever wilt u gedreven talenten binnenhalen die zich voor 100 procent inzetten voor uw onderneming.

Bij A&F Recruitment zien wij het als een uitdaging om de juiste partijen op te sporen voor een link naar elkaar toe. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! Zo ontstaan er waardevolle connecties voor de toekomst, waar zowel opdrachtgever als talent veel aan heeft.

Recruitment op de juiste manier

Het team van A&F Recruitment zorgt voor FMCG recruitment op hoog niveau, maar tegelijkertijd ook op persoonlijk niveau. Wij geloven namelijk in de kracht van aandacht, en aandacht leidt tot groei. Wij werken gericht op het stellen van nieuwe standaarden in FMCG Recruitment, waarbij wij de personen achter opdrachtgevers en kandidaten alle aandacht geven. Dit betekent ook dat wij graag zorgen voor de juiste begeleiding.

A&F Recruitment biedt talenten een sterke basis om op te bouwen. Daarnaast begeleiden wij ook onze opdrachtgevers. U wilt immers niet alleen enthousiast talent binnenhalen, maar u wilt dit talent ook vasthouden en ontwikkelen voor de toekomst. Wij helpen u hier graag bij.

Juiste match voor FMCG

Voelt u zich aangesproken wanneer wij zeggen dat we geïnteresseerd zijn in talenten die alles weten van FMCG, die ervaring hebben in food retail en die inzicht hebben in alle processen, van bedenken tot produceren? Dan is ons FMCG recruitment zeker iets voor u. Bent u voor uw bedrijf juist op zoek naar de beste FMCG professionals? Dan zetten wij onze services met betrekking tot FMCG recruitment ook graag voor u in. A&F Recruitment jaagt op de juiste match voor u, als opdrachtgever of als talent. Neem contact met ons op!