0413 - 413 215

Agri Recruitment

Agri recruitment is niet zomaar het bij elkaar brengen van werknemer en werkgever. Voor A&F Recruitment komt hier veel meer bij kijken. Wij zoeken niet naar standaard agri kandidaten, maar naar talenten met een passie voor de agri-sector. Daar ligt een groot verschil. Kandidaten zoeken naar werk, terwijl talenten zoeken naar dé werkgever waarbij zij hun passie vorm kunnen geven. Zo zorgen wij voor gouden combinaties die nu én later succesvol zijn, want dáár gaat het om.

Passie en talent voor Agri

Werken met een passie voor agri is belangrijk. Mensen die werken vanuit hun passie voor agri zetten zich namelijk elke dag opnieuw enthousiast in voor de werkgever. Zij weten precies wat er binnen de branche speelt, zijn goed op de hoogte van wat de werkgever nodig heeft en voelen de juiste motivatie om de beste werkprestaties neer te zetten. Dit bieden wij graag aan onze opdrachtgevers, maar ook aan onze kandidaten. Uiteindelijk werkt iedereen gewoon veel prettiger wanneer er vanuit passie wordt gewerkt. Dát is wat werken leuk maakt.

Heb je (binnenkort) een openstaande agri vacature? Wij gaan graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op!

Agri recruitment samenbrengen

A&F Recruitment focust zich onder meer op agri recruitment, waarbij het ons doel is om de beste partijen samen te brengen. Zo ontstaan er samenwerkingen die vruchten afwerpen, en dat is belangrijk in de agrarische sector.

Wij staan klaar voor opdrachtgevers die actief zijn binnen sectoren zoals de landbouw, de groente- en fruitteelt en bijvoorbeeld foodverwerking. Voor deze organisaties zoeken wij naar diverse (HBO) professionals, zoals leidinggevenden, buitendienstmedewerkers en sales talenten op het commerciële vlak.

Natuurlijk zetten wij ons niet alleen in voor opdrachtgevers die de perfecte kandidaat zoeken, maar ook voor talenten die de beste werkgever zoeken. Middels agri recruitment op hoog niveau brengen wij de beste partijen samen.

Kies voor recruitment door A&F Recruitment

A&F Recruitment werkt zelf ook vanuit een passie. Wij weten als geen ander hoe belangrijk passie is wanneer de beste resultaten neergezet moeten worden. Deze passie zetten wij graag in voor u, als opdrachtgever of talent binnen de agri branche. Wij staan garant voor een doelgerichte, zorgvuldige en kwalitatieve service als het gaat om agri recruitment. Mogen wij u uitnodigen voor een kennismaking? Neem contact met ons op!